Chování místopředsedkyně ANO Kleslové je podle Babiše nepřijatelné

Ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš kritizuje chování své kolegyně Radmily Kleslové. Místopředsedkyně ANO a starostka Prahy 10 na nahrávce zveřejněné serverem Neovlivní.cz vyvíjela nátlak na dozorčí radu ČEZ.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrej Babiš

Andrej Babiš | Foto: Ondřej Hájek | Zdroj: ČTK

Její členy přesvědčovala, aby se nezabývali spoluprací její advokátní kanceláře s polostátní firmou. Nahrávku si můžete poslechnout na serveru Neovlivní.cz.

Babiš řekl, že se kvůli tomu příští týden sejde vedení ANO. To případně také rozhodne o vyloučení Klesové ze strany.

„Uvidíme, záleží to na tom, jak se předsednictvo k tomu postaví. Chování paní Kleslové je samozřejmě nepřijatelné, to budeme řešit v úterý na výboru,“ uvedl Andrej Babiš.

ČEZ platí místopředsedkyni ANO Kleslové 100 tisíc měsíčně, uvádí server Neovlivní

Číst článek

Místopředseda ODS Martin Kupka na dnešní tiskové konferenci kritizoval Babiše za to, že zametá pod koberec podezření o vazbách Kleslové na státní, polostátní a městské podniky.

Podle Babiše je to nesmysl, právě kvůli nejasnostem kolem působení zastupitelů ANO v orgánech společností s majetkovou účastí státu, krajů měst a obcí prý svolal mimořádnou schůzi vedení hnutí.

ČTK, Tomáš Bystrý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme