Chování Limberského je neslučitelné s rolí reprezentanta, řekl předseda FAČR Pelta

Předseda Fotbalové asociace Miroslav Pelta má na chování Davida Limberského, který boural v opilosti a v následném zápase oslavil vstřelení gólu točením volantu, stejný názor jako trenér národního týmu Pavel Vrba.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeňský fotbalista David Limberský

Plzeňský fotbalista David Limberský | Zdroj: ČTK

V rozhovoru pro aktualne.cz to Pelta označil za neslučitelné s rolí reprezentanta. Jestli však Limberský bude v příští nominaci, nebo ne, říct konkrétně nechtěl.

„Mluvili jsme o tom s trenérem Vrbou a shodli jsme se, že to je věc neslučitelná s rolí reprezentanta. V nebližších dnech, kdy bude nominace reprezentace, bude jasno ve věci nominace, či nenominace Davida Limberského,“ řekl Miroslav Pelta.

„Je to sice spíše věc pro klub, protože to bylo mimo reprezentační sraz. Osobně mi spíše vadí jeho následná reakce při utkání v Příbrami, kdy si z toho dělal nepřímo srandu,“ dodal Pelta.

I proto se dá očekávat, že David Limberský nebude v nominaci na poslední dva kvalifikační zápasy, ve kterých se česká reprezentace střetne doma s Tureckem a pak nastoupí v Nizozemsku.

Jakub Kanta, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme