Brankář Akinfejev nikdy neudržel čisté konto v LM, další šanci má proti Eindhovenu

Snad žádný fotbalový brankář nemůže být naštvaný, když se mu povede odchytat důležité utkání bez obdrženého gólu. Jenže jsou i tací, kteří tento pocit dlouhá léta nepoznali. Alespoň pokud jde o zápasy nejprestižnější klubové soutěže.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář CSKA Igor Akinfejev inkasuje v Lize mistrů gól na hřišti Wolfsburgu

Brankář CSKA Igor Akinfejev inkasuje v Lize mistrů gól na hřišti Wolfsburgu | Zdroj: Reuters

Ruský gólman Igor Akinfejev nastupuje v dresu CSKA v Lize mistrů od roku 2006, ale ještě se mu ani jednou nepodařilo odchytat utkání bez obdržené branky. Hlavně v příštím utkání to bude velké téma, protože CSKA přivítá Manchester United, který se právě o Akinfejeva vážně zajímal, než získall Davida de Geu.

Ale už v dnešním programu může Akinfejev tento kuriózní výkon zlomit, protože v Moskvě se představí nizozemský PSV Eindhoven.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brankář CSKA Moskva Igor Akinfejev ještě nikdy nudržel čisté konto v Lize mistrů, další pokus bude mít proti Eindhovenu

Ten se v minulém kole postaral o jedno z mnoha překvapení na účet anglických celků, když porazil na svém hřišti právě Manchester United. A nejen Manchesteru, ale ani ostatním anglickým klubům se vstup do Ligy mistrů nepodařil.

Obzvlášť špatné výsledky má zejména Arsenal, který prohrál úvodní dva zápasy s papírově slabšími celky a teď má před sebou dva zápasy s Bayernem Mnichov, což je největší favorit skupiny.

Trenér Wenger si dovolil dvakrát posadit na lavičku náhradníků Petra Čecha a i to možná byla chyba. V každém případě se může stát, že všechny anglické celky na tom budou tak, že ani jeden z nich po zápasech 2. kole nebude na postupové příčce. A to se ještě nikdy nestalo.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme