Legendy podpořily zraněného hokejistu, pomohly vybrat skoro půl milonu korun

Nymburský zimní stadion patřil během úterního večera 17letému Dominikovi Skořepovi. Po nehodě má jedno velké přání - znovu začít chodit. Hokejistu Nymburka a Mladé Boleslavi přijela podpořit celá řada osobností. Osobnosti českého hokeje porazily domácí druholigový tým 8:3 a vybralo se téměř půl milionu korun.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Skořepa a Petr Nedvěd

Dominik Skořepa a Petr Nedvěd | Foto: Pavel Petr | Zdroj: Český rozhlas

„Myslím si, že akce dopadla nad očekávání. Cílem bylo vybrat co nejvíc peněz a pomoci Dominikovi v rekonvalescenci, která určitě bude něco stát. Po sečtení všech darů se částka blíží k půl milionu,“ pochvaloval si po skončení akce jeden z hlavních organizátorů Lukáš Král.

Vybraná částka zaskočila nejen organizátory, dojetí neskrýval ani samotný Dominik Skořepa. „Jsem za to strašně moc rád. Je skvělé mít takovouhle podporu, strašně mi tím pomáhají.“

Přehrát

00:00 / 00:00

Exhibici hokejových legend pro Dominika Skořepu navštívil také reportér ČRo Pavel Petr

„Těšil jsem se na Petra Nedvěda, Červenku, Ujčíka, Pateru, Vlasáka… Ale vlastně na všechny, co přijeli,“ říká mladík, který má nyní před sebou pětiměsíční pobyt v rehabilitačním zařízení v Kladrubech.

„Jsme rádi, že jsme se mohli zúčastnit. Dominik nás přišel před zápasem pozdravit a chvilku pokecat. Byli jsme překvapení, jaké pokroky dělá. Doufejme, že se mu bude dařit líp a líp,“ věří Petr Nedvěd.

Dominika podpořili Petr Leška, Roman Červenka, Martin Hamrlík, Michal Broš, Libor Procházka, Pavel Patera a mnozí další. Tým osobností pak vedl současný generální manažer české hokejové reprezentace Slavomír Lener.

 

Hokejová benefice pro Dominik Skořepa vynesla téměř půl milionu korun. Všem, kteří pomohli, obrovský dík. Smekám před vámi! A jako bonus pár fotek ze šatny týmu osobností.

Posted by Pavel Petr on 6. říjen 2015

„Akcí je dost a tohle byla jedna z těch zdařilejších. Byla parádní atmosféra a na lidech bylo vidět, že je to baví. Překvapilo mě, jak to klukům jezdilo. Ví se, že mají ruce a myšlenku, ale mají i nabrusleno. Na střídačce jsem se jich ptal a je vidět, že chodí minimálně dvakrát týdně bruslit a udržují se v kondici,“ všiml si manažer.

„Je tu spousta hráčů bez angažmá a někdo by si to určitě mohl ještě zkusit, ale je to otázka jejich osobního rozhodnutí,“ dokreslil atmosféru benefičního hokejového utkání Slavomír Lener.

Pavel Petr, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme