Byli jsme vyčichlí, Němci nás nepustili ke hře, hodnotí porážku nahrávač Janouch

Německý národní tým ukázal Čechům volejbal světové extratřídy, na který tým Zdeňka Šmejkala nestačil. Reprezentace prohrála třetí zápas ve třech dnech a v pondělí se vrací domů. V české výpravě bude i liberecký nahrávač Jakub Janouch.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nahrávač české reprezentace Jakub Janouch

Nahrávač české reprezentace Jakub Janouch | Foto: CEV

„Trošku mě mrzí začátek prvního setu. Byli jsme studení čumáci a pak už byli nad námi. Jediná situace, kdy jsme vedli, byla ve třetím setu za stavu 1:0. Jinak nás nepustili ke hře a ukázali nám volejbal světové extratřídy,“ zhodnotil zápas nahrávač českého týmu Jakub Janouch.

V mladém českém týmu je potenciál na zdramatizování špatně se vyvíjejících zápasů, dnes se to ale nepodařilo. „Bylo vidět, že hrají tvrději. My jsme byli vyčichlí,“ všiml si dirigent hry českého týmu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslední zápas na ME se nepovedl Jakubu Janouchovi ani zbytku české reprezentace

„Neměli jsme ránu ani výskok. Grozer kolikrát chodil nad našimi blokaři, kteří z nás skáčou nejvýš. Byli jsme lehce unavení a proti nim bylo těžké hledat skulinu,“ dodává.

Sám nahrávač Dukly Liberec za sebou má své první mistrovství Evropy. Hrál během nepodařeného souboje s Nizozemskem, dramatu s Bulharskem a přímo z hrací plochy viděl i debakl s Německem.

„Momentálně jsem trošku zklamaný. Hlavně z prvního zápasu, kdy jsme neukázali to, co umíme. Měli jsme tam velké rezervy, já i kluci. Chyběla nástavba, kterou jsme předvedli v sobotu. Dnešek se těžko hodnotí,“ dodává Jakub Janouch.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme