Tenistky Hlaváčková s Hradeckou na úvod Turnaje mistryň jasně vyhrály

Český tenisový pár Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou vstoupily do Turnaje mistryň jasným vítězstvím nad maďarsko-francouzským párem Timea Babosová - Kristina Mladenovicová 6:2, 6:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Hradecká

Lucie Hradecká | Zdroj: Reuters

Češky se dostaly na Turnaj mistryň až jako náhradnice, ale na jejich výkonu to znát vůbec nebylo. Začaly s velkou chutí a na dvorci celý zápas jasně dominovaly.

V prvním setu se dostaly rychle do vedení 5:1 a nakonec sadu vyhrály za 38 minut 6:2, když proměnily třetí setbol.

Druhá sada byla ještě jednoznačnější. Hradecká s Hlaváčkovou dovolily svým soupeřkám pouze jeden game a za necelou hodinu ukončily celý zápas, když využily hned první mečbol.

Český pár tak navázal na úvodní výhru další Češky Lucie Šafářové, která v úvodní čtyřhře vyhrála ve dvojici s Američankou Mattekovou-Sandsovou nad španělským párem Muguruzaová a Suárezová.

Lucie Šafářová si v Singapuru užila vítěznou čtyřhru, teď se těší na dvouhru

Číst článek

Tenisový Turnaj mistryň v Singapuru (tvrdý povrch, dotace 7 mil. dolarů):

Dvouhra - Červená skupina: Halepová (1-Rum.) - Pennettaová (7-It.) 6:0, 6:3, Šarapovová (3-Rus.) - A. Radwaňská (5-Pol.) 4:6, 6:3, 6:4.

Čtyřhra - Bílá skupina: Šafářová, Matteková-Sandsová (2-ČR/USA) - Muguruzaová, Suárezová (8-Šp.) 6:3, 7:6 (7:1).
Červená skupina: Hlaváčková, Hradecká (7-ČR) - Babosová, Mladenovicová (4-Maď./Fr.) 6:2, 6:1.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme