Šafářová a Matteková-Sandsová svůj druhý zápas na tenisovém Turnaji mistryň prohrály

Lucie Šafářová ve svém druhém vystoupení ve čtyřhře na Turnaji mistryň v Singapuru prohrála. S Američankou Bethanii Mattekovou-Sandsovou nestačila na dvojici sester Chan Hao-ching a Chan Yung-jan. Tchajwanské tenistky vyhrály 6:2 a 6:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lucie Šafářová předváděla proti Muguruzaové všechny možné údery, ani to nestačilo

Lucie Šafářová předváděla proti Muguruzaové všechny možné údery, ani to nestačilo | Zdroj: Reuters

Do Turnaje mistryň vstoupily Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová v neděli výhrou nad Španělkami Muguruzaovou a Suárezovou, dnes ale druhý bod do Bílé skupiny získat nedokázaly.

Osmadvacetiletá Šafářová s o dva roky starší Mattekovou-Sandsovou za celý zápas nedokázaly vzít Tchajwankám ani jednou servis. V prvním setu dokonce neměly ani jeden brejkbol a ve druhém nevyužily tři.

„Nedaly nám moc šancí, hrály výborně. Musím říct, že od prvního do posledního míče tam byly jak čínská zeď. Zkoušeli jsme to samozřejmě různě variovat, hrát rychleji, zkoušet víc po lajnách, ale hrály výborně,“ přiznala po zápase Lucie Šafářová.

Česko-americký pár tak má po dvou zápasech Turnaje mistryň v Bílé skupině bilanci jedné výhry a jedné porážky a o postup bude muset ještě bojovat.

Lucie Šafářová v Singapuru odehrála už tři zápasy během tří dnů a zítra pokračuje soubojem důležitým pro postup ze skupiny ve dvouhře.

 

Wednesday, 28 Oct - Order of PlayFor tickets, log onto: http://bit.ly/2015WTAFinals #WTAFinals

Posted by WTA Finals Singapore on 26. říjen 2015

Zápas bude zajímavý, protože její soupeřkou bude další Češka Petra Kvitová, se kterou Šafářová předchozích sedm vzájemných soutěžních duelů na okruhu WTA prohrála. Navíc obě české tenistky vědí, že jen vítězka vzájemného souboje bude mít reálné šance na postup ze skupiny.

„Tak ten zápas tak nějak rozhodne o mně nebo o Lucce, jak to dál ve skupině bude. Takže myslím si, že obě do toho půjdeme, jako by to byl poslední zápas,“ naznačuje Petra Kvitová.

ČRo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme