Začala NBA, LeBron zářil, ale Cleveland k výhře nedotáhl

Zámořská NBA dnes v noci začala svůj jubilejní 70. ročník. Jedna z největších hvězd LeBron James se v noci poprvé představil domácímu publiku. I přes jeho výborný výkon nedokázal Cleveland na svém hřišti vyhrát a podlehl Chicagu. Své utkání sehráli i loňští mistři z Golden State.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

LeBron James smečuje v úvodním utkání NBA

LeBron James smečuje v úvodním utkání NBA | Zdroj: Reuters

Jeden z nejlepších basketbalistů planety LeBron James se divákům představil poprvé od konce minulého ročníku. Přípravné zápasy hvězda Cavaliers vynechala a představila se až na startu ligové sezony.

James si připsal 25 bodů a 10 doskoků a byl hlavním tahounem domácích. Ale byli to hostující hráči Chicaga Bulls, kteří se nakonec radovali z vítězství. Výhru svého oblíbeného týmu 97:95 sledoval i velký fanoušek basketbalu americký prezident Barack Obama.

Přehrát

00:00 / 00:00

Americký prezident Barack Obama je i velkým basketbalovým fanouškem

„Jsem velký fanda Chicaga a myslím, že to letos vypadá hodně nadějně. Nový trenér se zaměřil na útok a bude hodně důležité, jak ho skloubí s doposud výbornou obranou,“ komentoval Obama předsezonní přípravu oblíbených Bulls.

V dalším nočním zápase basketbalisti Golden State rozstříleli soupeře z New Orleans. Čtyřiceti body se na tom podílela největší hvězda domácích Stephen Curry, Warriors vyhráli 111:95 a výborně tak začali cestu za obhajobou titulu. V posledním nočním utkání podlehl favorit z Atlanty doma Detroitu 94:106.

Štěpán Pokorný, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme