Hokejová Kometa Brno je blíž zápasu pod širým nebem, už staví tribuny

S povolením brněnského magistrátu začal hokejový klub Kometa Brno opět oživovat prázdné místo po bývalém zimním stadionu Za Lužánkami. Teď na stejném místě dělníci staví tribuny pro duely pod širým nebem, které chce Kometa v této sezoně odehrát. Detailnější informace zatím klub tají, zbývá podle něj dořešit ještě několik důležitých záležitostí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci brněnské Komety by se na začátku příštího roku mohli dočkat zápasu pod širým nebem

Fanoušci brněnské Komety by se na začátku příštího roku mohli dočkat zápasu pod širým nebem | Zdroj: ČTK

„Kometa získala povolení k začátkům prací na místě bývalého zimního stadionu Za Lužánkami. Plochu již s předstihem z vlastní iniciativy vyčistili fanoušci ze spolku Hokej patří za Lužánky, na což nyní mohou navázat pracovní stroje,“ okomentoval připravovanou akci klub na svých oficiálních stránkách.

Podle předchozích informací se dá očekávat, že Kometa odehraje Za Lužánkami první dva domácí extraligové zápasy v příštím roce. Soupeři brněnského klubu by měly být Plzeň a pražská Sparta. Jedno utkání se nejspíš odehraje hned na Nový rok.

Pod otevřeným nebem se zatím hrál pouze jediný zápas hokejové extraligy. V roce 2011 přišlo na zápas Pardubic právě s Kometou více než 17 tisíc diváků. V loňském roce uvažoval o podobné akci Litvínov, který svůj projekt zápasu na teplickém fotbalovém stadionu odložil.

Vedení Komety inspirovala také úspěšná snaha fotbalisty Petra Švancary, který oživil nedaleký fotbalový stadion a na jeho rozlučku dorazilo přes 25 tisíc fanoušků.

 

Kometa má od města zelenou. Může chystat plochu pro zápas pod otevřeným nebem!

Posted by HC Kometa Brno on 29. říjen 2015

Vojtěch Man, David Nekvinda Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme