Madrid přivítá Paris Saint-Germain opět bez Benzemy v sestavě. Blanc věří ve skvělý zápas

Sestavy Realu Madrid a Paris Saint-Germain jsou vzhledem k téměř neomezenému rozpočtu obou klubů většinou nabité hvězdami. V jejich večerním zápase ale nebude ani jedna ze sestav svítit tak, jak by mohla, a zejména domácí kouč Rafael Benítez bude postrádat opory Garetha Balea a Karima Benzemu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karim Benzema (v bílém) k večernímu duelu Realu s Paris Saint-Germain nenastoupí

Karim Benzema (v bílém) k večernímu duelu Realu s Paris Saint-Germain nenastoupí | Zdroj: Reuters

Francouzský útočník Benzema chybí španělskému velkoklubu už více než měsíc.

„Uzdravuje se tak rychle, jak jsme očekávali. On, Bale a Arbeloa nejsou v sestavě, protože na tak důležitý zápas potřebují být v ideální kondici. Benzemovi stále chybí dostatek jistoty na takovou zátěž,“ vysvětluje trenér Realu Rafael Benítez.

Přehrát

00:00 / 00:00

Podle trenéra Realu Madrid Rafaela Beníteze není Karim Benzema ještě v ideální zápasové kondici

„Bílý balet“ tak teď tančí za vítězstvími s útočníky jako Isco nebo Jesé, a ti zatím širší veřejnosti moc neříkají. A to je navíc možné, že by z Realu v zimě odešel i Cristiano Ronaldo, o portugalskou hvězdu už pár let jeví zájem právě Paris Saint-Germain.

„Nemyslím si, že někdo z nás ví, co se stane. Vždyť tu mluvíme o hlavní postavě klubu, jakou je Cristiano. Já doufám, že pro nás bude důležitý zítra, stejně jako v dalším zápase i v tom dalším po mnoho dalších let,“ přeje si Rafael Benítez.

Stejně tak doufají fanoušci, že Ronaldo nebo kanonýr pařížského klubu Zlatan Ibrahimovič tentokrát předvedou své schopnosti, protože první vzájemný zápas před dvěma týdny skončil bez gólů.

„Musíme hrát lépe s míčem. Být rychlejší a co je nejdůležitější, lépe se při útoku rozhodovat. V prvním zápase jsme hráli minutu dobře, zbytek průměrně, proto jsme je nedokázali zatlačit do obrany. Pokud chceme s naším stylem uspět, musí hrát jednotlivci i tým mnohem lépe. Jestli se to povede, bude to skvělý zápas," předvídá trenér francouzského mistra Laurent Blanc.

Zápas na madridském stadionu Santiaga Bernabéua začíná v tradiční čas Ligy mistrů ve 20.45.

Martin Charvát, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme