Letos poprvé se koná Velký audioknižní čtvrtek. Nabídne osm novinek

Dnes poprvé se v rámci Velkého knižního čtvrtku koná Velký audioknižní čtvrtek. Nabídne osm nových audioknih. Mezi nimi třeba román Umberta Eca Nulté číslo, který načetl herec Petr Oliva, nebo Želary v podání herečky Lenky Vlasákové.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Poslech ze sluchátek

Poslech ze sluchátek | Foto: Free Digital Photos

Mezi novinky patří také bestseller z vydavatelství Radioservis Himmlerova kuchařka. V něm zazáří Taťjana Medvecká.

„Ona je prostě úžasná v rozhlase. A na titul Himmlerova kuchařka se velmi hodí,“ říká ředitelka Radioservisu Kateřina Konopásková.

„Protože jak to vypráví ta 105 let stará paní unavená životem, ale zároveň jsou tam i další polohy, co všechno v životě prožila, co ji potkalo, je Taťjana Medvecká na to velmi vhodnou interpretkou. A bylo tam dobré souznění s panem režisérem, panem Chrsem,“ dodává.

Přehrát

00:00 / 00:00

Letos poprvé se koná Velký audioknižní čtvrtek. Podrobnosti o akci přidává ředitelka Radioservisu Kateřina Konopásková

V nabídce audioknih se objeví také například Chytré pohádky pro malé rozumbrady od Jiřího Žáčka, které namluvil Oldřich Kaiser, nebo pohádky Radka Adamce a Milana Zimmermana Bubákov.

V rámci Velkého audioknižního čtvrtku se v Městské knihovně v Praze na Mariánském náměstí uskuteční od 17 hodin setkání s interprety a režiséry nazvané Knížky do ucha aneb Jak se dělá audiokniha.

Taťjana Medvecká, Lenka Vlasáková, Jindřiška Nováková, Ivan Řezáč a Jiří Tušl si budou povídat s rozhlasovým moderátorem Vladimírem Krocem.

Klára Vičíková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme