Do Prahy dorazil konvoj téměř 50 vozidel, přivezl show Madonny

Do Prahy dorazil konvoj 33 kamionů a 13 autobusů, který přivezl koncert Madonny. Ještě včera večer byla všechna technika v Kolíně nad Rýnem, zítra už musí být všechno připravené, protože metropoli čeká první ze dvou koncertů Madonny, které se tady uskuteční. Další zpěvačka odzpívá v neděli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna by teoreticky mohla těžit z comebacku taneční hudby, což bývalo její výsostné teritorium

Madonna by teoreticky mohla těžit z comebacku taneční hudby, což bývalo její výsostné teritorium | Foto: Interscope Records

Kamiony převážejí světla, reproduktory a velkoplošné projekce, které dohromady váží 64 tun. Další desítky tun tvoří nezbytná výbava produkce, tu tvoří 180 lidí.

Poslední koncert měla Madonna včera v Kolíně nad Rýnem, zítra už bude koncertovat v Praze, to znamená, že se scéna v Kolíně musela hned po vystoupení rozebrat, naložit do kamionů a převézt do Prahy, říká za pořadatele pražského koncertu Petr Novák:

„Už od brzkých ranních hodin naši produkční a jejich doprovodný tým pracují na přípravách koncertu. Madonnu již v České republice pořádáme potřetí.“

Koncert se koná v O2 areně, policie bude na místě, aby případně řešila problémy například v dopravě, až budou návštěvníci po skončení hromadně odjíždět.

„Nechystáme žádné blokace křižovatek či doprovody tohoto průvodu. V případě, že by byly jakékoliv komplikace v rámci průjezdnosti, dopravní policisté zajistí hladký průběh dopravy,“ uvádí policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Další v plánu je koncert v Berlíně a to už v úterý. Přitom ještě v neděli bude Madonna v Praze. I v Berlíně bude Madonna koncertovat dva dny za sebou, stejně jako v Praze. Pak bude mít celý tým tři dny na přesun do Stockholmu.

Martin Karlík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme