Basketbalisty Nymburka dnes čeká další vystoupení v Europe Cupu. Odpoledne vyzvou Hibernii

Nymburští basketbalisté se dnes v rámci třetího kola základní skupiny Europe Cupu utkají s irským klubem Hibernia. Český tým se proti outsiderovi pokusí napravit poslední europecupové vystoupení, ve kterém doma podlehl basketbalistům Bakken Bears. Utkání vám přineseme na streamu Českého rozhlasu, který začíná v 18.30.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalisté Nymburka slaví 12. český titul v řadě

Basketbalisté Nymburka slaví 12. český titul v řadě | Foto: Michal Jurman

V uplynulém týdnu se hráčům Nymburku příliš nedařilo, když si připsali hned dvě porážky - jednu v poháru a jednu v lize. Náladu si zlepšili až v neděli, kdy v mezinárodní VTB lize zdolali Minsk na jeho půdě.

„V Minsku jsme zrušili sobotní trénink a místo toho jsme si rozebrali hru soupeře. To se nám osvědčilo, protože hráči po dnu mimo palubovku v zápase působili mnohem odhodlaněji,“ vysvětluje asistent trenéra Lubomír Růžička změnu přístupu, která pomohla zastavit sérii proher.

Přehrát

00:00 / 00:00

Basketbalisté Nymburku absolvují další eurocupové utkání, tentokrát s Hibernií

Hráči Nymburka popírají, že by dvě porážky z minulého týdne nějak narušily pohodu v týmu. „Měli jsme několik dní volno, takže jsme na nezdary zapomněli. V Minsku se to navíc obrátilo a vítězství nám hodně pomohlo,“ prohlásil dvacetiletý talent Nymburku Martin Peterka.

„Každý zápas většinou uzavíráme hned po jeho skončení. Maximálně se k něčemu vrátíme v rámci studování videa, kdy si rozebíráme situace, které nám dělaly problémy,“ doplnil svého kolegu pivot Pavel Houška před utkáním proti Hibernii.

Pavel Petr, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme