Šarapovová vítězstvím uklidnila spoluhráčku. Atmosféru v hale nevnímala

České tenistky hrají po prvním dnu finále Fed cupu s Ruskem nerozhodně 1:1. První bod zařídila pro český tým Petra Kvitová, která přehrála Pavljučenkovovou ve třech setech. O vyrovnání se postarala Mária Šarapovová, která porazila Karolínu Plíškovou 6:3 a 6:4.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Maria Šarapovová

Maria Šarapovová | Zdroj: Reuters

„Samozřejmě to byl hodně důležitý zápas. Hlavně po tom, co Anastasija prohrála, byla z toho hodně špatná v šatně a moc jsem chtěla, aby byla nálada pozitivnější,“ svěřila se Maria Šarapovová s náladou v ruském týmu mezi zápasy prvního dne.

Přehrát

00:00 / 00:00

Svou ruštinu procvičil s Marií Šarapovovou reportér ČRo Jaroslav Plašil

Náladu své méně slavné spoluhráčce z týmu zlepšila po hodině a 26 minutách, když porazila Karolínu Plíškovou 6:3 a 6:4. Nezastavilo ji ani 9 dvojchyb, bojovný výkon Češky, ani atmosféra v pražské hale.

„Bylo to těžké, ale myslím, že se mi povedlo zkoncentrovat na svůj vlastní výkon. Snažila jsem se nevnímat nic, než mou hru a ničím se nerozptylovat,“ nevnímala čtvrtá hráčka světa hluk v o2 Areně.

Česko - Rusko 1:1. Bod zajistila Kvitová, Plíšková nepřekvapila

Číst článek

Po prvním dnu je stav fedcupového finále vyrovnaný 1:1. Zítra čeká Marii Šarapovovou souboj týmových jedniček proti Petře Kvitové, se kterou nedávno prohrála na Turnaji mistryň.

„Je to poslední zápas sezony, bude to hodně těžké, ale doufám, že ji můžu porazit, i když jsem s ní teď dvakrát prohrála. Šance mám, myslím, že to není žádné tajemství. Potřebuji hrát dobře,“ ví Maria Šarapovová.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme