Hromadná nehoda zastavila na 2,5 hodiny dopravu na D1 ve směru na Prahu

Hromadná nehoda tří nákladních a tří osobních aut na 101. kilometru dálnice D1 u Skorkova poblíž Větrného Jeníkova blokovala dopoledne dvě a půl hodiny provoz ve směru na Prahu. Zraněni jsou dva lidé. Na ranní nehody mělo pravděpodobně vliv počasí. Problémy měli řidiči také v západních a severních Čechách a dopoledne i ve Středočeském kraji.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hromadná nehoda zablokovala na několik hodin dopravu na 101. kilometru dálnice D1

Hromadná nehoda zablokovala na několik hodin dopravu na 101. kilometru dálnice D1 | Zdroj: ČTK

Doprava na 101. kilometru D1 směrem na Prahu je stále omezená. Po dvou a půl hodinách policisté uvolnili pouze jeden pruh. Hasiči totiž na místě nadále odklízejí havarovaná vozidla.

Další omezení ale čekají na řidiče u Koberovic na 82. kilometru opět ve směru na Prahu, kde se srazilo jedenáct aut a tři kamiony. A další nehoda je jen o dva kilometry dál.

Problémy ale mají řidiči i v dalších částech republiky. Například na Havlíčkobrodsku a Pelhřimovsku nasněžilo, a tak se místy tvoří většinou v kopcích hodně dlouhé kolony. Kamiony totiž mají problémy dostat se nahoru.

Podle meteorologů lze sněhové přeháňky dnes očekávat na většině území Kraje Vysočina.

Hromadná nehoda zablokovala na několik hodin dopravu na 101. kilometru dálnice D1 | Foto: ČTK

ČRo, Kristina Lamperová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme