Francouzská zpěvačka Zaz vystoupí v Česku hned třikrát. Doprovodí ji Emma Smetana, Ondřej Ruml a Elis

24. listopad 2015

Nechci pokoj v hotelu Ritz ani šperky od Chanela, zpívá v hitu Je veux svým nakřáplým hlasem Francouzka Zaz. 29. a 30. listopadu a 1. prosince zazpívá i v Česku. Těšit se můžete také na její předskokany – Emmu Smetanu, Ondřeje Rumla a Elis.

Osmičlenná kapela, scéna přepravovaná ve dvou kamionech a technický doprovod o 16 lidech – ve velkém stylu se představí francouzská zpěvačka Zaz českému publiku. Zaz s sebou přiveze zbrusu nový koncertní program postavený na úspěšném albu Paris.


Kdy a kde?
Koncerty Zaz se konají 29. a 30. listopadu v pražském Foru Karlín a 1. prosince v ostravské Aréně.

Jako hosty svých koncertů si Zaz vybrala na neděli 29. listopadu Emmu Smetanu a na pondělí 30. listopadu Ondřeje Rumla. V úterý 1. prosince ji doprovodí Elis, která této francouzské zpěvačce předskakovala také na loňském koncertu v Praze.

Emma Smetana hraje na klavír a zpívá už od dětství a zpěvačku Zaz považuje za jeden z nejoriginálnějších hlasů současnosti. Na koncertu představí písně z alba What I've Done, které vyjde v únoru 2016.

Čtěte také

Uslyšíte looper Ondřeje Rumla i zpěv objevu roku

30. listopadu v Praze stane na jevišti spolu se Zaz Ondřej Ruml, všestranný muzikant a zpěvák, který se dostal do širšího povědomí veřejnosti účastí v soutěži X-Factor. O tom, že jeho vystoupení jsou zážitkem, vypovídá i efekt looper, který využívá. Písně tak celé vytvoří a uzpívá jen svým hlasem.

Emma Smetana považuje Zaz za jeden z nejoriginálnějších hlasů současnosti

V Ostravě vystoupí po boku Zaz dvacetiletá zpěvačka a skladatelka Elis, která se v soutěži Český slavík stala objevem roku. O jejím talentu vypovídá i sólový debut Shubidu.

autor: šše
Spustit audio