V nočních zápasech NHL se z Čechů střelecky prosadili Michael Frolík s Milanem Michálkem

Na programu hokejové NHL byly v noci na středu celkem dvě střetnutí, přičemž v obou z nich se mezi střelci zapsali zástupci českého hokeje. Zatímco dva góly Michaela Frolíka z Calgary v zápase proti Anaheimu k výhře nestačily, útočník Milan Michálek svým gólem pomohl k překvapivému vítězství Ottawy v Dallasu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Frolík sice v utkání s Anaheimem vstřelil dva góly, ale z výhry se neradoval

Michael Frolík sice v utkání s Anaheimem vstřelil dva góly, ale z výhry se neradoval | Zdroj: Reuters

Poměrně divoké druhé poloviny utkání se dočkali diváci v zápase Ottawy v Dallasu, když v posledních 28 minutách zápasu padlo osm gólů.

Ačkoliv domácí Stars v čele s novým lídrem kanadského bodování Jamiem Bennem s přehledem přestříleli hostující celek v poměru 37:20, po většinu zápasu měla Ottawa vývoj utkání pod kontrolou a nakonec zvítězila 7:4.

V dresu Ottawy si pátý gól v probíhající sezoně připsal Milan Michálek, který gólový příspěvek zaznamenal podruhé v řadě. Povedený večer navíc podpořil dvěma kladnými body v tabulce +/-. Naopak Aleš Hemský z Dallasu vyšel již popáté za sebou na prázdno.

Hořkosladký zápas prožil v Anaheimu dvougólový Michael Frolík, jehož Calgary nedokázalo nepřerušilo dlouhou sérii proher na ledě Ducks v rámci základní části NHL, která nyní čítá 21 zápasů.

Prohru svého týmu v Kalifornii pouze z pozice náhradníků sledovali Jiří Hudler, který do duelu nezasáhl kvůli nemoci, a Ladislav Šmíd, jenž po předchozím dlouhodobém zranění opět nedostal důvěru trenéra.

Výsledky NHL:

Anaheim - Calgary 5:3 (2:2, 0:1, 3:0)
Branky: 13. a 45. Perry, 17. a 42. Rakell, 60. Kesler - 6. a 36. Frolík, 11. Bennett. Střely na branku: 32:25. Diváci: 15 688. Hvězdy zápasu: 1. Getzlaf, 2. Perry, 3. Rakell (všichni Anaheim).

Dallas - Ottawa 4:7 (0:2, 1:2, 3:3)
Branky: 47. a 57. Jamie Benn, 28. Sharp, 49. Seguin - 38. a 59. Hoffman, 45. a 51. Pageau, 8. Ryan, 19. M. Michálek, 33. Stone. Střely na branku: 37:20. Diváci: 18 532. Hvězdy zápasu: 1. Pageau, 2. Stone (oba Ottawa), 3. Jamie Benn (Dallas).

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme