Druhý pokus vyšel. Strachová skončila při dalším slalomu v Aspenu třetí

Alpská lyžařka Šárka Strachová se hned ve druhém slalomu začínající sezony dostala na stupně vítězů, konkrétně na třetí místo. V americkém Aspenu zagresivnila svou jízdu a vylepšila včerejší čtvrté místo. Podruhé vyhrála Američanka Mikaela Schiffrinová, druhá byla Švédka Hansdotterová.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šárka Strachová

Šárka Strachová | Zdroj: Reuters

K prvnímu umístění mezi nejlepšími třemi slalomářkami v sezoně nakročila Šárka Strachová už v prvním kole. Pomohla jí dravější jízda i výpadek včera druhé Slovenky Velez Zuzulové.

Po první jízdě byla česká reprezentantka druhá. Na třetí Švédku Fridu Hansdotterovou měla náskok tří desetin sekundy. V čele byla včerejší suverénka Mikaela Schiffrinová s náskokem 1,69 sekundy.

Ve druhém kole však rodačka z Benecka náskok na Švédku neuhájila a po dojezdu do cíle byla druhá. Vzápětí potvrdila svou suverénní roli Schiffrinová a slaví páté vítězství ve slalomu za sebou.

Šárka Strachová se na stupně vítězů vrátila po devíti měsících. Třetí byla i v únorovém slalomu ve slovinském Mariboru.

 

Sarka byla v Aspenu treti!!!

Posted by Šárka Strachová on 29. listopad 2015

Další dvě české slalomářky do 2. kola nepostoupily. Martina Dubovská obsadila 45. místo a Tereza Kmochová při svém prvním startu v SP po šesti letech dojela na 56. místě.

„Je to zkušenost k nezaplacení a může mě to posunout ještě dál,“ napsala na svůj facebook nejlepších sluchově hendikepovaná lyžařka světa.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme