Vyprodáno, hlásí z Liberce. Slovan bude po letech hrát před plným stadionem

Fotbalisty Liberce dnes čeká velký zápas. Na domácím hřišti přivítají v závěrečném utkání základní skupiny Evropské ligy francouzskou Marseille. Na severu Čech se o tomto duelu mluví jako o utkání roku, a tak klub několik hodin před výkopem hlásí vyprodáno.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci FC Slovan Liberec

Fanoušci FC Slovan Liberec | Foto: FC Slovan Liberec

Ještě ráno se daly sehnat méně lukrativní lístky na tribuny za brankami stadionu U Nisy, teď už by ale měly být skutečně všechny vstupenky pryč, a konečně se stánek zaplní do posledního místečka.

Tím se trenérovi Slovanu Jindřichu Trpišovskému splní velké přání. Kouč navíc ušetří, ještě včera se se strachoval, aby nemusel poslední lístky dokupovat sám. „Dělám pro to všechno. Chodím to do pokladen kontrolovat, a když tam nějaké lístky zbydou, tak je koupím sám. Nechci, aby mi to uteklo třeba o pět lístků,“ žertoval Jindřich Trpišovský.

Přehrát

00:00 / 00:00

Slovan Liberec před večerním zápasem s Marseille hlásí vyprodaný stadion

Při pomyšlení na zaplněné tribuny ale zvážní. „Kluci po tom strašně touží a doufám, že si to všichni užijeme. Důležité je, abychom v devět večer všichni cítili hrdost. Uvidíme, co to přinese za výsledek.“

Ceduli „vyprodáno“ u Nisy naposledy pověsili u pokladen před více než třemi lety, když Severočeši slavili ligový titul. Teď zažívají další fotbalově speciální den. A pokud by bylo i na jeho konci pod Ještědem veselo, prý by se tenhle duel zařadil mezi ty nejvýjimečnější momenty.

Povedeme partyzánskou válku, říká trenér fotbalového Liberce před zápasem s Marseille

Číst článek

„Olympique Marseille je takový velkoklub, je to jeden z největších zápasů. Před 15 lety tu byl Liverpool, pak AC Milán, a teď Marseille o postup do jara,“ říká jeden z fanoušků Slovanu.

I diváci večerního zápasu uznávají sílu soupeře. „Musí jezdit po zadku a nechat tam duši. Marseille je o několik tříd někde jinde,“ říká další z majitelů vstupenek.

Zápas o postup do jarní fáze EL začne v 19 hodin. Náš web ho odvysílá celé na streamu a v textové online reportáži, druhý poločas odvysílá také Radiožurnál.

 

Soutěžte o poslední volné vstupenky na dnešní zápas s Marseille... ;-)

Zveřejnil(a) FC Slovan Liberec dne 10. prosinec 2015

David Nyč, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme