Petr Čech si o Vánocích užije jediný den pohody, jinak ho čekají povinnosti s Arsenalem

Fotbalový gólman Petr Čech může být s touto sezonou zatím spokojený. S českou reprezentací dotáhl úspěšně postup na mistrovství Evropy a navíc se mu daří i po přestupu z Chelsea do Arsenalu. Ten se drží na špici tabulky Premier League a postoupil do jarních bojů v Lize mistrů. Zkušený brankář tak zažívá z tohoto pohledu klidné Vánoce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech může být s koncem roku 2015 spokojen. Jak vstoupí do toho dalšího?

Petr Čech může být s koncem roku 2015 spokojen. Jak vstoupí do toho dalšího? | Zdroj: Reuters

Koledy na svoje oblíbené bicí už má Petr Čech nacvičené, jak dokázal na nahrávce pro Arsenal Foundation, a nyní ho čeká hraní svým dětem a manželce. I když přes vánoční svátky doma moc nebude.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Petrem Čechem o jeho vánočním programu hovořil reportér ČRo Mirko Vasić

„Vánoce budu trávit pracovně, protože 26. prosince budeme hrát venkovní zápas, takže už na první svátek vánoční budeme na cestách,“ říká Petr Čech.

Ještě než ale vyrazí zkušený gólman s Arsenalem do Southamptonu, může si užít domácí pohodu.

„Chystáme klasické české Vánoce,“ říká Petr Čech, který zůstává věrný i po mnoha letech v zahraničí zvykům z Česka. Na Štědrý den ho tak čeká tradiční program.

„Důležité hlavně je, že toho 24. prosince budu mít možnost oslavit Vánoce normálně s rodinou. Budeme mít štědrovečerní večeři a vše jak bývá, takže to bude ten jeden můj vánoční den a pak už mě čeká práce a zápas,“ dodává český gólman, který v tomto duelu bude chtít znovu dokázat, že je v této sezoně pro Arsenal velkou oporou.

Mirko Vasić, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme