Hodně diváků, kopec gólů, prostě svátek hokeje, rozplývá se liberecký gólman Lašák

Liberečtí hokejisté suverénně vládnou Tipsport extralize. Vedení v soutěži dnes potvrdili Bílí Tygři ve šlágru 30. kola – druhý královéhradecký Mountfield porazili 5:4 v divácky velmi atraktivním duelu. Bílí Tygři pokořili klubový rekord v počtu vítězství v řadě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ján Lašák pustil 4 hradecké góly, přesto slavil výhru

Ján Lašák pustil 4 hradecké góly, přesto slavil výhru | Zdroj: ČTK

„Někdo říkal, že jsme v Plzni vyrovnali nějaký rekord, ale vůbec jsme se o tom nebavili. Ani přes Vánoce jsme se to snažili moc nepřehánět. Diváci, kteří přišli v krásném počtu, viděli fantastický play-off hokej, nahoru dolů a kopec gólů. Lidé mohou odcházet spokojení,“ zhodnotil zápas brankář Bílých Tygrů Ján Lašák.

Zápas proti Hradci byl dlouho vyrovnaný. Ani jeden z týmů za celý zápas nevedl o dva góly. Rozhodla až branka necelých pět minut před koncem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ján Lašák dostal od Mountfieldu 4 góly, vadit mu to nemuselo

„Možná jsou to tvrdá slova, ale myslím, že jsme byli trošičku lepší. Hradec hrál výborný zápas, ale kromě první třetiny jsme měli víc střel. Jsou velmi dobrým soupeřem, na druhém místě jsou právem,“ pochválil soupeře liberecký brankář.

Do liberecké haly si našlo cestu 7358 diváků, bylo téměř vyprodáno. Odměnou jim bylo devět gólů a napínavý konec s tříbodovým výsledkem pro domácí. „Lidi mají zážitek a my jsme nadšení. Nebudu přehánět, když řeknu, že to byl svátek hokeje,“ hledal slova Slovák z branky Severočechů.

Hokejisté Liberce přetlačili druhý Hradec a vedou extraligu o 13 bodů

Číst článek

Bílí Tygři vedou tabulku už o 13 bodů.

„Když se mě na to někdo zeptá, říkám, že zkrátka dobře hrajeme. Byly zápasy, kdy jsme měli víc štěstí, ale ostatní výhry jsme si zasloužili. S jídlem roste chuť, ale věřím, že nás to nepřejde a pokora bude pokračovat. Jediná cesta k úspěchu v každé branži je tvrdá a poctivá práce,“ varuje po osmé výhře v řadě Ján Lašák.

 

REKLAMA NA HOKEJ! Kdo dnes na Štěpána dorazil do Home Credit Areny, rozhodně nemůže litovat. V nejlepším utkání sezony...

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne 26. prosinec 2015

David Nyč, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme