Beachvolejbalistka Kristýna Kolocová jede na Srí Lanku regenerovat a přemýšlet o budoucnosti

Ještě když tvořily sportovní pár, jezdily Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou trénovat do Jihoafrické republiky. Nyní se jich společná příprava už netýká. Kristýna Kolocová bude hrát s Michalou Kvapilovou až od dubna, takže teď má spoustu času zregenerovat operované rameno a spojit i příjemné s užitečným.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kristýna Kolocová

Kristýna Kolocová | Foto: Prokop Havel | Zdroj: Český rozhlas

„Teď právě se chystám na tři týdny na Srí Lanku. Bude to něco mezi dovolenou a přípravou. Chtěla bych hodně plavat v teple, abych dala do pořádku rameno. To je momentálně hlavní cíl. Navíc bude těžké shánět někoho na kemp, když jsem teď sama,“ představuje své plány Kristýna Kolocová.

Ta teď bude při sportování tak trochu samotář. Duben je za docela dlouhou dobu a členka pátého páru z olympiády v Londýně má docela ztíženou pozici, což ostatně sama připomněla.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kristýna Kolocová odjíždí na Srí Lanku, kde chce především regenerovat operované rameno

Nicméně svému kroku vybrat si Michalu Kvapilovou, která má ještě smlouvu v německém Münsteru, věří natolik, že nestresuje se zase tak moc.

Po rozchodu s Markétou Slukovou se neřešily jen nové spoluhráčky, ale také finance, které se v beachvolejbalu shání docela složitě. I zde má ale Kristýna Kolocová svůj plán.

„S Markétou jsem si finanční podmínky vytvářela deset let. S Míšou to asi nebude stejné, ale máme domluvený nějaký sponzoring a doufám, že nás podpoří i volejbalový svaz, ministerstvo školství nebo Dukla, kde budou teď probíhat jednání. Pevně věřím, že budeme finančně soběstačné,“ plánuje Kolocová

O všem bude mít možnost ještě přemýšlet na dovolené na Srí Lance. Pak dorazí do Prahy a po tom, co bude rameno v naprostém pořádku, se vrhne do tréninku pod vedením své nové trenérky a bývalé olympioničky Lenky Háječkové.

„Budu se snažit holkám pomoct, co to půjde. Je třeba spousta práce, aby se Kristýna dostala na top úroveň, na které byla. Je to pro mě velká výzva. Ale již v loňském roce jsem trénovala nějaké týmy, tak doufám, že spolupráce bude klapat,“ dodává Lenka Háječková.

Štěpán Pokorný, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme