Jágr i v roce 2016 táhne hokejovou Floridu. Ta zvítězila podeváté v řadě

Hokejisté Floridy posouvají nový klubový rekord v NHL. Poprvé v historii vyhráli devět zápasů v řadě a tentokrát zvítězili hlavně díky Jaromíru Jágrovi. Český útočník dal oba góly při výhře nad Minnesotou 2:1 a jen potvrdil, že ho fanoušci zvolili do Utkání hvězd po právu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr se svými spoluhráči slaví gól v zápase proti Minnesotě

Jaromír Jágr se svými spoluhráči slaví gól v zápase proti Minnesotě | Zdroj: Reuters

Utkání Hvězd ve formátu tří proti třem - to také může být moje smrt, napsal v žertu před měsícem Jaromír Jágr na twitter. Jenže teď nejstarší hráč soutěže předvedl, že jeho střela je naopak stále záhubou hlavně pro soupeře.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaromír Jágr v noci na dnešek vstřelil dvě branky a pomohl svému týmu k 9. výhře v řadě

„Naše velká hvězda dala pár pěkných gólů, odehráli jsme dobře oslabení a zachytal nám brankář. Sice jsme vypadali hodně unaveně, ale dokázali jsme zvítězit a to je cenné,“ pochvaloval si trenér Floridy Gerrard Gallant.

Panteři jsou zatím velkým překvapením této sezóny. V těch minulých často marně doufali, že se dostanou do play off, teď jsou druhým týmem Východní konference s Jaromírem Jágrem jako nejlepším střelcem týmu. I českou osmašedesátku těšilo, že výborné výkony se odráží i na zaplněné hale, protože v minulých letech na Floridu moc diváků nechodilo.

„Je to opravdu naše domácí prostředí, hráli jsme zodpovědně a navzájem si pomáhali, za což jsem hodně rád, protože vidím, že máme skutečně skvělý tým a velkou šanci dostat se do play off. Záleží to jen na nás. Ještě sice není ani polovina sezony, ale cítím, že se pořád můžeme zlepšovat,“ říkal po vítězství nad Minnesotou Jaromír Jágr.

Legendárnímu hráči nyní chybí šest gólů do třetího místa v historické tabulce střelců. Tímhle tempem by to do Utkání hvězd NHL, které je na konci ledna, mohl stihnout.

Martin Charvát, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme