Šárka Strachová dojela druhá v závodě Světového poháru v italské Santa Caterině

Česká lyžařka Šárka Strachová si připsala v italském středisku Santa Caterina vynikající výsledek. Strachová nestačila pouze na suverénní Norku Lösethovou a podruhé v sezoně se postavila na stupně vítězů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká lyžařka Šárka Strachová při závodě v italské Santa Caterině

Česká lyžařka Šárka Strachová při závodě v italské Santa Caterině | Zdroj: Reuters

Po prvním kole figurovala Šárka Strachová na třetí příčce za vedoucí Lösethovou a Chambleovou. Její ztráta na vedoucí závodnici činila 33 setin. Ve druhém kole se česká závodnice dokázala ještě zlepšit a využít chyby průběžně druhé Norky. Na třetím místě se umístila Slovenka Veronika Velez Zuzulová.

Strachová si tak připsala nejlepší výsledek v dosavadním průběhu sezony. Po jednom sedmém, dvou pátých a jednom třetím místě zajela dnes v Santa Caterině výborně a stoupá pořadím Světového poháru.

Radost je velká, ale pořád to není vítězství, hodnotí Strachová 2. místo z Itálie

Číst článek

V celkovém hodnocení slalomové disciplíny se posunula na průběžnou druhou příčku za dosud vedoucí Fridu Hansdotterovou. Dostala se tak před zraněnou Američanku Schifrinovou i senzaci úvodu letošní sezony Slovenku Vlhovou.

Druhá česká lyžařka Martina Dubovská z prvního kola nepostoupila. Na 38. místě ji od druhého kola dělilo 79 setin.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme