Oslavte s Radiem Wave desáté narozky On Air i off air

11. leden 2016

Radio Wave sice oslaví své desáté narozeniny především 16. ledna v pražské MeetFactory na party s Omarem Souleymanem a Clap! Clap!, ale speciální program jsme pro vás samozřejmě připravili i přímo na den, kdy nám bude přesně deset – na středu 13. ledna.

Na Radiu Wave ve středu mimo jiné uslyšíte jedinečné narozeninové mixy, které pro nás připravily spřízněné hudební osobnosti, celý den budou v digitálním éteru slyšet taky přání gratulantů a potřást nám příslovečnou pravicí se naživo do studia dostaví třeba hvězda YouTube Tlustej Kárl aka FattyPillow, herečka Jenovéfa Boková nebo výtvarník Federico Díaz (a spoustu dalších jsme pro vás natočili předem).

V narozeninovém playlistu vás čekají největší hudební bomby dekády Radia Wave. Shrneme deset let existence vaší oblíbené stanice, připomeneme si nejúspěšnější redakční příspěvek v naší kulaté historii a nakonec zjistíte, že i lidi, kteří rádio tvoří, jsou jenom lidi, a můžete se s námi zasmát u našich nejhorších bouráků a přeřeků. Máte dvě šance vyhrát v telefonické soutěži zvlášť nadupaný narozeninový balíček. A přesně ve 13:13:13 samozřejmě nebude chybět zářez dortu!

Čtěte také

Pokud se chcete přidat ke gratulantům a popřát nám něco pěkného, volejte do studia a pište na sociální sítě Radia Wave – rádi vám na oplátku zahrajeme váš oblíbený song.

autor: Robert Candra
Spustit audio