Jaromíru Jágrovi hrozí při neúčasti v Utkání hvězd NHL jednozápasový distanc

Utkání hvězd zámořské NHL má novou podobu. Čtyři divize a čtyři kapitáni. Jedním z nich je Jaromír Jágr. Tak dopadlo hlasování fanoušků a lídr Floridy má nosit kapitánské céčko na dresu týmu Atlantické divize. Jágr na tohle téma už dříve vtipkoval. Narážel hlavně na to, že se nově bude hrát 3 na 3 a že ho asi fanoušci chtějí vidět mrtvého.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr dokáže pravidelně sbírat body i po čtyřicítce

Jaromír Jágr dokáže pravidelně sbírat body i po čtyřicítce | Zdroj: Reuters

Ale o pár týdnů později zvážněl. Přiznal, že se mu do Nashvillu nechce. V jeho věku je rád za každý den volna, respektive každou možnost, kdy si může zatrénovat. All Star Game je jaksi navíc a Jágrovi, pokud nedorazí, hrozí jednozápasový distanc.

Mnohem humornější je situace kolem kapitána Pacifické divize Johna Scotta.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaromíru Jágrovi se na Utkání hvězd NHL příliš nechce. V případě neúčasti mu ale hrozí jednozápasový distanc

„Říkali, že třeba konečně dám gól. Nebo že se i podívám na led. Měli spoustu srandovních nápadů, ale tohle člověk nesmí brát vážně,“ řekl ke své volbě John Scott, který rozhodně nepatří mezi hvězdy NHL.

V sezoně odehrál zatím jen 11 zápasů a má pouze jednu asistenci. Ale fanoušci Arizony ho mají rádi, a tak ho zvolili. K recesi se pak přidali i fanoušci ostatních klubů. Jenomže Scott byl krátce poté vyměněn do Montrealu, který ho obratem poslal na farmu.

„Jsem zvyklý být kapitán a lídr. A asi tam budu nejtěžší,“ usmál se Scott, který se těší oblibě fanoušků právě pro schopnost udělat si srandu sám ze sebe.

Jenomže vedení NHL takové pochopení nemělo. Dokonce apelovalo na Scotta, aby se účasti vzdal. Ale vliv fanoušků a slavných osobností nakonec může za to, že Scott bude hrát All Star Game i přesto, že aktuálně nastupuje na farmě. A radost z toho mají i ostatní dva kapitáni.

„Takové věci se dějí. Je skutečně dobrý. Je to dobrá zpráva pro celou soutěž, že i takoví hráči zastoupí v utkání hvězd. Není to žádná sranda, vážná věc,“ říká Alexander Ovečkin z Washingtonu, ale při jeho větách mu pořádně cukají koutky.

„Je to fajn chlapík. A zas o tolik nejde. Vždyť je to zápas pro zábavu,“ doplňuje Ovečkina Patrik Kane z Chicaga. Oni dva a Scott se v Nashvillu sejdou. Otázkou zůstává, jestli je doplní i Jágr.

Stanislav Zbyněk, František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme