Biatlonový trenér opět porazil fotbalového. V zimě je to sport číslo jedna, uznává Vrba

Trenérem roku je Ondřej Rybář. Muž, který stojí za českými biatlonovými úspěchy, obhájil vítězství v anketě Unie profesionálních trenérů Českého olympijského výboru. Jeho úspěchy uznává i opět druhý kouč fotbalové reprezentace Pavel Vrba.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na Pavla Vrbu opět zbylo v anketě o trenéra roku druhé místo

Na Pavla Vrbu opět zbylo v anketě o trenéra roku druhé místo | Zdroj: ČTK

„Musím říct, že pro trenéra je největší odměna, když se mu dostane uznání z úst těch, kteří tu profesi taky dělají,“ vážil si ocenění Ondřej Rybář, který v uplynulém roce získal s českými biatlonisty čtyři medaile na mistrovství světa ve finském Kontiolahti, včetně titulu ve smíšené štafetě.

Přehrát

00:00 / 00:00

Pavel Vrba skončil v anketě Trenér roku opět druhý, znovu ho překonal Ondřej Rybář

Podruhé za sebou tak v anketě nechal za sebou kouče fotbalové reprezentace Pavla Vrbu. Ten tak už potřetí skončil na druhém místě.

„Kdybych byl letos stále druhý, byl bych určitě spokojený,“ žertoval v narážce na blížící se evropský šampionát Pavel Vrba.

Pokud by se ale v žertu vyslovené přání vyplnilo, pak má o výsledcích ankety za rok 2016 jasno i úřadující vítěz Ondřej Rybář: „Jestliže fotbalisté uspějí na šampionátu, je to bez diskusí a určitě tam bude stát Pavel Vrba.“

„Říkal jsem, že bude olympiáda a určitě ji někdo vyhraje, takže to zase nevyhraju, i kdybychom uspěli na Euru,“ pokračoval ve špičkování kouč fotbalové reprezentace.

Trenérem roku se stal kouč biatlonistů Ondřej Rybář

Číst článek

Pavel Vrba našel spojení mezi oběma jejich sporty. „Konečně se biatlon dostal na fotbalové stadiony, tak jsem Ondrovi přál, aby je využili víc. Po Schalke si lebedil, jaká je to úžasná atmosféra. Biatlon je pro mě v zimních večerech sport číslo jedna,“ přiznává fotbalový trenér.

Podobně jako Pavel Vrba to má v poslední době valná většina sportovních fanoušků, a tak se není co divit, že i anketu o nejlepšího trenéra vyhrál biatlonový kouč.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme