Pražská rada dostala od opozice na vysvědčení pětku. Primátorka se proti tomu ohradila

Zastupitelé TOP 09 předali pražské radě pololetní vysvědčení s velkou pětkou. Vedení města, které je po loňském odvolání části radních nekompletní, si podle opozice lepší hodnocení nezaslouží. Rada v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou z hnutí ANO se proti tomu ohradila.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adriana Krnáčová

Adriana Krnáčová | Foto: Filip Jandourek

Pražské radě se podle primátorky Adriany Krnáčové podařilo dokončit projekty, se kterými si předchozí vedení města nedokázalo poradit.

„Otevřeli jsme tunel Blanka, vyřešili jsme opencard, budeme mít stavební předpisy, vyřešíme i Škodův palác. To jsou všechno zátěže, které tady nechali, nemluvě o dalších věcech. Zasloužili bychom si podstatně jiné hodnocení. Jaké by si zasloužila TOP 09? Myslím, že na to ani neexistuje stupnice,“ řekla Krnáčová.

Pětku od TOP 09 dostalo vedení Prahy za chování, správu města, komunikaci a jednací řády.

„Jedna jediná známka je tam proto, že tak se známkuje v první třídě, a nám se zdá, že rada nepostoupila ve svém rozhledu o městě dál než na úroveň znalostí v první třídě. Pětka bohužel proto, že nenacházíme jakékoli důvody k lepšímu hodnocení,“ vysvětlil předseda klubu zastupitelů TOP 09 Václav Novotný.

Anna Jadrná, Zdeněk Vesecký Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme