Hokejisté Komety padli na ledě posledních Karlových Varů, Sparta vyhrála posedmé v řadě

Kompletní porci sedmi zápasů měla dnes na pořadu hokejová Tipsport extraliga. Kometa Brno se topí v problémech a nepomohl jí ani zápas proti posledním Karlovým Varům. Litvínov překvapivě jednoznačně porazil Hradec Králové. Pořadí na čele soutěže se nemění.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rozhodčí vhazuje puk do hry v dnešním utkání mezi Vítkovicemi a Spartou

Rozhodčí vhazuje puk do hry v dnešním utkání mezi Vítkovicemi a Spartou | Zdroj: ČTK

Již v brzkých odpoledních hodinách nastoupili k zápasu hráči Pardubic a Chomutova. O výhru domácích Pardubic 3:1 se nejvíc zasloužil kanonýr Petr Sýkora. Ten dvakrát překonal svého bývalého spoluhráče Roberta Kristana chytajícího nyní za Chomutov.

Oba poslední týmy v tabulce extraligy Litvínov a Karlovy Vary zřejmě již nemají šanci na postup do play-off, přesto se dnes vytáhly proti lépe postaveným týmům.

Karlovy Vary díky dvěma gólům v poslední třetině prohloubily výsledkovou krizi brněnské Komety. Ta je na desátém místě na hraně postupu do vyřazovací části soutěže, ale v posledních zápasech se ji příliš nedaří. Dokonce se spekuluje o konci trenéra Hadamczika. Karlovy Vary – Kometa Brno 5:3.

Litvínovští si vyšlápli dokonce na čtvrtý Hradec Králové. Hostující Mountfield šel sice na začátku třetiny do vedení, ale víc toho Východočeši nedokázali. Domácí Litvínov proměnil čtyři přesilové hry a díky tomu uspěl proti Hradci 5:1.

Pražská Sparta zavítala na led Vítkovic. Na ledě ostravského soupeře zvítězila 3:2 a připsala si již sedmou výhru v řadě. Rozhodující branku vstřelil v polovině třetí třetiny Tomáš Netík.

Pouhé tři branky nabídlo moravskoslezské derby mezi Zlínem a Třincem. Svěřenci Jiřího Dopity se dostali na zlínském stadionu do dvoubrankového vedení a domácí zvládli v posledním dějství pouze snížit na konečných 1:2.

Ještě méně branek padlo v Olomouci, kam zavítala Mladá Boleslav. Více ze hry měli domácí, kteří dokázali začátku druhé třetiny vstřelit jediný gól zápasu. I přes závěrečný tlak nedokázali Středočeši vyrovnat a padli na Hané 0:1.

Opatrné utkání sehrál i první Liberec se třetí Plzní. Po dvou třetinách byl na světelné tabuli stále stav 0:0. Ve třetí třetině vstřelily oba týmy po jedné brance a o výsledku zápasu muselo rozhodnout prodloužení. V něm byl úspěšnější lídr z Liberce a porazil doma Plzeň 2:1.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme