Trenér Alois Hadamczik po debaklu s Litvínovem skončil u hokejistů Komety Brno

Domácí prohra 1:6 s Litvínovem byla poslední zápas trenéra Aloise Hadamczika na pozici trenéra brněnské Komety. Jihomoravané prohráli sedmé z posledních osmi utkání a naděje na přímý postup do play off se jim opět vzdálila. Ve zbytku základní části tak budou především hájit své aktuální desáté místo a postup aspoň do předkola vyřazovacích bojů. Hadamczik svou rezignaci nabídl hned po konci utkání majiteli Komety Liboru Zábranskému.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Alois Hadamczik skončil u hokejistů Komety

Alois Hadamczik skončil u hokejistů Komety | Zdroj: ČTK

Alois Hadamczik vedl Kometu od počátku letošní sezony, když se na trenérský post vrátil po více než roční pauze poté, co po olympiádě v Soči rezignoval na post trenéra národního týmu.

Třiašedesátiletý kouč končí angažmá v momentě, kdy týmu 9 kol před koncem základní části patří desátá příčka, která zaručuje postup do předkola play off, s náskokem sedmi bodů na jedenácté Vítkovice.

Ve 43 zápasech Hadamczik, jenž v minulosti v extralize trénoval například i Vítkovice či Spartu, dovedl brněnský mančaft k 19 výhrám.

„Protože nevidím žádný impuls pro mužstvo, tak je správné říct: 'Pojďte to někdo zkusit'. Myslím si, že mužstvo potřebuje nový impuls a zkusit něco jiného,“ prohlásil krátce po oznámení svého odchodu Hadamczik.

David Nekvinda, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme