Ondřej Palát s Andrejem Nestrašilem prožili v NHL dvougólový večer, trefil se i Jiří Hudler

Tři čeští hráči bodovali v dnešních zápasech zámořské NHL. Ondřej Palát a Andrej Nestrašil dvěma góly podpořili vysoké výhry svých týmů. Jednou se trefil i Jiří Hudler, který ale pouze zmírňoval porážku Calgary s Columbusem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Palát se v dresu Tampy Bay raduje z jednoho ze svých dvou gólů v síti Pittsburghu

Ondřej Palát se v dresu Tampy Bay raduje z jednoho ze svých dvou gólů v síti Pittsburghu | Zdroj: Reuters

Tampa Bay přivítala na svém ledě Pittsburgh, v jehož dresu se opět stává nezastavitelným Sidney Crosby. V minulém utkání zaznamenal 4 body a ani dnes nevyšel zkrátka.

Ale více než střelci Pittsburghu zářili dnes hráči Tampy. A mezi nimi zejména Ondřej Palát. Frýdecko-Místecký rodák nejprve v oslabení na začátku druhé třetiny zvyšoval již na 3:1 pro domácí a druhou branku vstřelil v samém závěru utkání. Tampa porazila Pittsburgh 6:3.

Vysokou výhru si na svém ledě připsali i hráči Caroliny, když si ve Winnipegu vyšlápli na místní Jets. Dvěma přesnými zásahy výhru podpořil i Andrej Nestrašil.

Nejprve na začátku třetí minuty přispěl k bleskovému vedení Caroliny, která třemi góly v rozmezí tří minut donutila střídat domácího gólmana Hutchinsona. Druhou přesnou trefu si český útočník připsal v předposlední minutě zápasu, když upravoval na konečných 5:3.

Jediným střelcem Calgary v zápase proti Columbusu byl bývalý hráč Vsetína Jiří Hudler. Český centr v osmé minutě otevíral skóre zápasu. Bohužel to bylo vše, co domácí hráči předvedli. I přesto, že byli jednoznačně aktivnějším týmem, nedokázali si poradit s posledním týmem NHL a prohráli 1:2.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme