Hasiči uzavřeli stanici metra Palmovka, ve vestibulu hořely kabely

Kvůli požáru ráno hasiči uzavřeli stanici pražského metra Palmovka. Ve vestibulu hořely kabely, 15 lidí muselo být ze zakouřených prostor evakuováno. Soupravy stanicí pouze projížděly, nyní už je provoz bez omezení.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hasiči zasahovali v pondělí ráno ve vestibulu stanice metra Palmovka

Hasiči zasahovali v pondělí ráno ve vestibulu stanice metra Palmovka | Foto: Jan Charvát

Podle mluvčí pražských hasičů Pavlíny Adamcové začalo hořet po deváté hodině ráno.

„Jednalo se o elektrické kabely, požár je v současné době už uhašený. Po dobu zásahu jsme blokovali tramvajovou dopravu, která byla odkláněna. Soupravy metra ve stanici Palmovka nezastavovaly,“ řekla Adamcová Českému rozhlasu.

Jak dále uvedla, z prostoru vestibulu muselo být kvůli kouři 15 lidí evakuováno. Později záchranáři z preventivních důvodů rozhodli i o dočasném uzavření celé stanice.

Na místě zasahovalo pět hasičských jednotek a pomáhali jim i hasiči dopravního podniku. Příčina požáru je podle Adamcové zatím neznámá.

ČRo, Jan Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme