Trenér je 'teplouš', řekl obránce PSG o Blancovi. Byl vyřazen z kádru

Dvacet dva zápasů v řadě neprohráli, pohoda ale před vstupem do play-off Ligy mistrů u fotbalistů PSG nevládne. Místo skvělé série nebo loňského vzájemného souboje se před osmifinále proti Chelsea řeší urážky obránce Serge Auriera. Ten je sice stabilním členem základní sestavy, vedení klubu ho ale vyřadilo z kádru.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Serge Aurier byl vyřazen z kádru PSG, urážel spoluhráče i trenéra

Serge Aurier byl vyřazen z kádru PSG, urážel spoluhráče i trenéra | Zdroj: Reuters

Obránce z Pobřeží Slonoviny Serge Aurier odpovídal v živém videochatu přes sociální síť Periscope na dotazy fanoušků a v uvolněné atmosféře s úsměvem urážel své spoluhráče a nejvíce hanlivě pak hlavního trenéra Laurenta Blanka. Prohlásil o něm, že je „teplouš“.

Přehrát

00:00 / 00:00

Výroky obránce PSG o členech vlastního týmu přiblížil reportér ČRo Jan Suchan

Bek PSG se navezl také do hvězd PSG Ibrahimoviće nebo Di Márii, o náhradním brankáři Siriguovi zase pronesl, že je zbytečný.

„Udělal jsem velkou chybu, chci se omluvit trenérovi, klubu, spoluhráčům a fanouškům, protože ti jsou nejdůležitější,“ omlouval se Serge Aurier poté, co se jeho výroky začaly řešit.

Sám trenér Laurent Blanc svého zlobivého obránce kritizoval. „Před dvěma lety jsem s vedením hodně bojoval za to, aby tenhle kluk přišel do Paříže. A tohle je jeho vděk. Myslím, že je to ubohé. Škodí to nejen jemu, ale také klubu, a to nemůžu přijmout,“ vyjádřil se trenér francouzského týmu.

Vedení PSG Auriera vyřadilo z kádru a je otázka, jestli se do něj ještě vrátí. Pro 23letého obránce to není první podobný průšvih. Od Evropské fotbalové unie UEFA dostal třízápasový trest za to, že po loňském utkání Ligy mistrů Chelsea - PSG rozhodčího Kuiperse nazval „synem prostitutky“.

Osmifinále Ligy mistrů otevře souboj starých známých. PSG přivítá Chelsea

Číst článek

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme