Internet

29. únor 2016

Kompletní nabídku stanic můžete kdykoliv a kdekoliv poslouchat přes svůj mobilní telefon nebo tablet. Buď použijte naše aplikace pro Android, iPhone a Windows Phone 7+, nebo v internetovém prohlížeči na mobilu otevřete stránku m.rozhlas.cz a pod odkazem Poslech spusťte živé vysílání.

Upozorňujeme, že poslouchání stanic tímto způsobem na mobilním telefonu využívá datové přenosy (internetové připojení). Ujistěte se, prosím, že máte u svého operátora aktivovaný datový paušál, nebo že jste připojeni na bezdrátovou síť WiFi, abyste předešli vysokému měsíčnímu účtu.

Všechny stanice Českého rozhlasu můžete samozřejmě poslouchat přes webové stránky s živým vysíláním. Buď použijte náš přehrávač, který se nemusí instalovat, nebo si pusťte některý z přímých streamů. Naše internetové vysílání by mělo bez problému fungovat ve všech operačních systémech.

Používáte-li internetový prohlížeč Google Chrome, můžete si do něj přidat doplněk, díky kterému živé vysílání Českého rozhlasu spustíte přes tlačítko vedle adresního řádku. Pokud se vám neotevře stránka prostřednictvím přímého odkazu, najděte si v Internetovém obchodu Chrome aplikaci „Český rozhlas – Živé vysílání“.

Spustit audio