Palát a Šustr se v NHL podíleli na výhře Tampy Bay, Tomáš Fleischmann se stěhuje do Chicaga

Kromě pěti zápasů, které nabídl dnešní program zámořské NHL, se za oceánem udály z českého pohledu další zajímavé věci. Tomáš Fleischmann byl vyměněn z trápícího se Montrealu do týmu obhájců Stanley Cupu z Chicaga. Pro útočníka Caroliny Andreje Nestrašila zřejmě skončila sezona.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Tampy Ondřej Palát slaví gól se svými spoluhráči

Útočník Tampy Ondřej Palát slaví gól se svými spoluhráči | Zdroj: Reuters

Hokejisté Tampy pomalu nabírají formu, kterou so mohli pyšnit před loňským play-off, ve kterém došli až do finále. V dnešním utkání si připsali již pátou výhru v řadě a v poklidu se drží na průběžném druhém místě v Atlantické divizi.

Na vítězství 4:0 nad New Jersey Devils se podíleli i čeští hráči Ondřej Palát s Andrejem Šustrem. Prvně jmenovaný zaznamenal dva body za gól a asistenci, Šustr si připsal gólovou nahrávku u posledního gólu Lightnings.

Ve zbylých utkáních se nikdo z Čechů neprosadil, ale to neznamená, že by se o nich v zámoří nemluvilo.

Již v pozdních večerních hodinách zveřejnil útočník Caroliny Andrej Nestrašil na svém instagramovém účtu fotografii z nemocnice. Nestrašil si po včerejším zákroku Nazema Kadriho poranil záda a musel být hospitalizován. Podle svých slov se letos na led nevrátí.

Chicago Blackhawks se snaží před uzávěrkou přestupu stabilizovat svůj kádr a vytvořit tak znovu tým schopný dosáhnout na nejcennější trofej v hokejovém světě. V rámci doplnění týmu přišel minulý měsíc Jiří Sekáč, kterého dnes doplnil další Čech Tomáš Fleischmann.

Fleischmann odchází z Montrealu, který po famózním startu do sezony spíše strádá a jeho šance na play-off se každým týdnem zmenšuje.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme