Sparta se na Letné utká s Laziem Řím. Nečeká nás nic jednoduchého, tvrdí Ladislav Krejčí

Fotbalisté Sparty cítí šanci na postup do čtvrtfinále Evropské ligy. V úvodním osmifinále narazí už dnes večer na římské Lazio, které z posledních sedmi zápasů italské ligy vyhrálo jediný. Přehnaně sebevědomá prohlášení ale z pražského klubu neuslyšíte.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalista Ladislav Krejčí

fotbalista Ladislav Krejčí | Zdroj: ČTK

Když svedl los dohromady Spartu a Lazio, fanoušci letenského týmu se začali radovat: soupeře máme atraktivního a zároveň hratelného, vždyť Římané zrovna nezáří a navíc italské týmy Evropskou ligu kolikrát berou na lehkou váhu.

„Z veřejnosti cítím, že je šance postoupit. Já myslím, že je vždycky. Plně si uvědomujeme sílu Lazia. Je to výborný mančaft, hrají kvalitní soutěž a nás nečeká nic jednoduchého. Ale bylo by to super, kdyby se podařilo jít přes ně dál,“ říká Ladislav Krejčí.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalové Lazio Řím se tak trochu liší od ostatních italských týmů. Netají se ambicemi na celkové vítězství v Evropské lize

Jenže zdá se, že Lazio není tak úplně typickým zástupcem italského fotbalu, pokud jde o přístup k Evropské lize. V tomhle ročníku stejně jako Sparta ještě neprohrálo a jeho trenér Stefano Pioli vyhlašuje útok na celkové vítězství v soutěži.

„Evropská liga je pro mě velmi důležitá, otevírá se před námi možnost ji vyhrát. Je hezké snít, ale musíme dělat postupné kroky, takže začít u vyřazení Sparty. A tedy nejdřív dobrého výsledku tady,“ vyjádřil se ke svým cílům Pioli.

Jestli ho Lazio na Spartě uhraje, se dozvíte z našeho přímého přenosu celého zápasu na Radiožurnálu a Českém rozhlasu Sport. Stejně jako samotné utkání začne na Letné ve 21.05.

Jan Suchan, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme