Kvitová podlehla Makarovové a na turnaji v Miami končí ve 3. kole

Petra Kvitová se do osmifinále tenisového turnaje v Miami neprobojovala. Rozhodla o tom její dnešní prohra s Jekatěrinou Makarovovou, které česká hráčka podlehla ve dvou setech dvakrát 4:6. Z českých tenistek a tenistů tak po vypadnutí Kvitové naději na úspěch v Miami živí už jen Kristýna Plíšková a Tomáš Berdych, které třetí kolo čeká až zítra.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová na turnaji v Miami

Petra Kvitová na turnaji v Miami | Zdroj: Reuters

Petra Kvitová vstoupila do utkání třetího kola proti 31. hráčce světa velmi dobře, když Rusce hned na první pokus vzala podání a následně se rychle ujala vedení o tři gemy.

Počínaje šestou hrou prvního setu však došlo ke zvratu, Makarovová získala pět gemů v řadě a ovládla první sadu v poměru 6:4.

Také druhý set patřil Makarovové poté, co v páté hře sebrala Kvitové servis a posléze již další komplikace nepřipustila.

Ruská hráčka se tak může těšit na osmifinále, zatímco česká jednička nenavázávala na svůj výkon z předchozího turnaje v Indian Wells, kde došla až mezi osm nejlepších.

Tenisový turnaj mužů a žen v Miami (tvrdý povrch):

Muži (dotace 7,037.595 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Nišikori (6-Jap.) - Herbert (Fr.) 6:2, 7:6 (7:4), Dolgopolov (27-Ukr.) - Seppi (It.) 6:4, 6:4.

Ženy (dotace 6,844.139 dolarů):
Dvouhra - 3. kolo:
Makarovová (30-Rus.) - Kvitová (8-ČR) 6:4, 6:4.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme