Nebezpečný deviant už zase chycen

Policie zadržela nebezpečného sexuálního devianta Josefa Tichého. Pacient bohnické psychiatrické léčebny v pátek utekl z Fakultní nemocnice Bulovka, kde byl na ošetření. Zatím není známo, že by na útěku někoho napadl. Tichému v roce 1990 soud uložil trest 10 a půl roku vězení a ochrannou ústavní sexuologickou léčbu za to, že napadl více než 20 dívek a několik chlapců.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pacient bohnické psychiatrické léčebny utekl v pátek z Fakultní nemocnice Bulovka v Praze 8, kam docházel na ošetření. Policejní zásah nám popsal Adam Arnold z tiskového odboru pražské policejní správy. "Oznámil anonymní ženský hlas na tísňovou linku 158, že nebezpečný sexuální deviant Josef T. se nachází v blízkosti železničních stanic Libeň v Praze 9 Policejní hlídka po krátkém propátrání okolí muže zadržela na konečné tramvaje číslo 12 v Poděbradské ulici v Praze 9. Okolnosti jeho útěku jsou předmětem šetření a zatím také není známo, že by někoho napadl."

Tichý od roku 1990 z léčeben uprchl už sedmkrát. V minulosti napadl více než 20 dívek a několik chlapců. V roce 1990 mu soud uložil trest 10,5 roku vězení a ochrannou ústavní sexuologickou léčbu.

Markéta Kaclová, Jana Petrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme