Hele Havel, pátráme po fotografiích Václava Havla z jižních Čech

6. duben 2016

Český rozhlas České Budějovice by rád spontánním výkřikem Hele Havel oslovil všechny fotografy k zaslání snímků, na kterých se jim podařilo zachytit Václava Havla během jeho návštěvy nebo pobytu v jižních Čechách. Máte-li nějakou takovou fotografii a chtěli byste, aby se stala součástí výstavy ve výstavním prostoru v budově rozhlasu, neváhejte nám ji zaslat.

Výstavu fotografií Václava Havla bude moci veřejnost zhlédnout v kavárně Českého rozhlasu České Budějovice od 23. května do konce června tohoto roku. Partnerem výstavy je Knihovna Václava Havla.


Fotografie můžete posílat poštou na adresu Český rozhlas České Budějovice, U Tří lvů 1, 370 01 České Budějovice nebo zanechat osobně na rozhlasové recepci.

Zasláním fotografie autor poskytuje bezúplatné svolení a výhradní oprávnění k tomu, aby Český rozhlas zveřejnil a užil fotografii a jméno autora ve vysílání a na svém webu, na svých profilech v sociálních sítích a v dalších prostředcích bez množstevního, časového a územního omezení. Autor souhlasí s tím, aby Český rozhlas fotografii užil pro marketingové účely.

Autor zároveň poskytnutím fotografie potvrzuje, že je původní, tzn., že je jejím autorem, že neporušuje práva třetích osob a že jejich zveřejněním a užitím Českým rozhlasem nevzniknou žádné nároky jemu ani jiným osobám.

autor: Miroslav Tichák
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.