Ronaldo hattrickem sestřelil Wolfsburg. Byl to magický večer, prohlásil hvězdný Portugalec

Fotbalista Cristiano Ronaldo má na svém kontě v Lize mistrů rekordních pět hattricků. Tedy stejně, jako jeho barcelonský rival Lionel Messi z Argentiny. Poslední tři trefy z kopaček portugalské hvězdy navíc poslaly Real Madrid do semifinále prestižní soutěže.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Portugalský fotbalista ve službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo oslavuje postupový gól do sítě německého Wolfsburgu

Portugalský fotbalista ve službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo oslavuje postupový gól do sítě německého Wolfsburgu | Zdroj: Reuters

Stadion Santiago Bernabeu fanoušci málem radostí zbořili po třetím - postupovém gólu madridského celku do sítě Wolfsburgu. Ten hájil ve Španělsku senzační náskok 2:0 z domácího utkání. Jenže neuhájil. Ronaldo byl při chuti, zaznamenal v letošním ročníku Ligy mistrů čtrnáctou, patnáctou a šestnáctou branku a jen jeden zásah ho dělí od vlastního rekordu soutěže ze sezony 2013/2014.

Přehrát

00:00 / 00:00

Portugalský střelec Cristiano Ronaldo vstřelil proti Wolfsburgu hattrick a po postupu slyšel chválu ze všech stran

„Byl to pro mě magický večer. Jsem šťastný, že jsem do svých statistik přidal další tři góly. Ale nejdůležitější je výkon týmu. A ten byl skvělý, hráli jsme opravdu dobře, bylo to nádherné,“ rozplýval se madridský střelec.

A chvály se Ronaldo dočkal také od svého kouče. Legendární Zinedine Zidane byl ale spokojen nejen hvězdným Portugalcem.

„Co ke Cristianovi dodat. Ukazuje, že je nejlepším hráčem na světě. Je opravdu výjimečný. Ale potřebuje k sobě celý tým a ten byl dnes fenomenální. Nebylo to vůbec lehké a já jsem na své hráče pyšný“ dodal po utkání Zinedine Zidane.

Do semifinále postoupili kromě Realu Madrid i hráči Manchesteru City, kteří po remíze 2:2 ve Francii doma porazili Paris St. Germains 1:0.

Dnes večer se hrají další čtvrtfinále - Atlétiko Madrid hostí Barcelonu, která doma vyhrála 2:1 a Benfica zase za stavu 0:1 mnichovský Bayern.

Štěpán Pokorný, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme