Petra Kvitová má nového trenéra, do konce sezony ji povede František Čermák

Tenistka Petra Kvitová ukončila období bez trenéra. Nejlepší česká hráčka posledních let se do konce této sezony dohodla s Františkem Čermákem, grandslamovým šampionem z mixu. Kvitová letos po Australian Open ukončila po sedmi letech spolupráci s Davidem Kotyzou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petra Kvitová může v Singapuru získat svůj druhý titul z Masters

Petra Kvitová může v Singapuru získat svůj druhý titul z Masters | Zdroj: Reuters

„Já jsem Frantu vzala do Ameriky jako sparingpartnera, kde se ten můj tenis obecně trochu zvedl. Franta je dobrý člověk a myslím, že bude i dobrý trenér. Nějaké zkušenosti z tenisu má,“ řekl Petra Kvitová.

„Všichni víme, že žádnou pasivní hru hrát nikdy nemůžu. Takhle to vidí i Franta a snaží mě tlačit do toho, abych hrála víc agresivně," přiblížila.

„Podání je klíč ke všemu. Všechny naše tréninky a cvičení směřují k tomu, abych třeba hrála blíž u lajny a hrála ty míče trošku dřív, než jsem to možná hrávala předtím, aby soupeřky neměly tolik času,“ dodala.

Poprvé se Petra Kvitová s novým koučem Čermákem představí na turnaji příští týden ve Stuttgartu, kde se hraje na antuce v hale.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme