Fotbalisté Mladé Boleslavi pouze remizovali v Jihlavě a mohou přijít o své postavení v tabulce

Předehrávku 27. kola první fotbalové ligy obstaraly týmy Jihlavy a Mladé Boleslavi. Hosté, kteří při výsledkovém kolapsu pražské Sparty bojují o druhé místo v ligové tabulce, pouze remizovali na Vysočině 1:1. Zítra se tak před ně může dostat Liberec.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radek Voltr (vlevo) se souboji s mladoboleslavským Jasminem Ščukem

Radek Voltr (vlevo) se souboji s mladoboleslavským Jasminem Ščukem | Zdroj: ČTK

Pro Boleslav se zápas nevyvíjel od začátku dobře. Již ve 13. minutě musel střídat hostující útočník Chramosta. První velkou příležitost měla domácí Jihlava. Urdinov poslal přesný centr do pokutového území hostů, ale Nerad v obrovské šanci přestřelil.

Skóre se měnilo na druhé straně. Čermák našel svou přihrávkou zcela volného Jasmina Ščuka a ten propálil domácího gólmana Hanuše.

Na začátku druhého poločasu měli boleslavští hráči dvě solidní příležitosti ke vstřelení branky. V obou případech byl ale domácí gólman Hanuš v pohotovosti a napravil tak zaváhání z první půle, po kterém vstřelil Ščuk úvodní branku.

Aktivnějším týmem začátku druhého poločasu byla jednoznačně Mladá Boleslav. Zničehonic ale udeřili domácí. Z dálky napřáhl Petr Hronek a jeho střela zapadla přesně k tyči.

Boleslav již nedokázala zareagovat a musí doufat, že Liberec nezvládne své utkání v Brně a neposune se před Středočechy na třetí místo.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme