Limberský si za svá gesta při zápase se Spartou vysloužil pokutu a bude trénovat mladé fotbalisty

Fotbalista Plzně David Limberský byl dnes disciplinární komisí potrestán za svá gesta vůči fanouškům, která předvedl při nedávném zápase se Spartou. Disciplinárka Limberskému udělila pokutu ve výši 50 tisíc korun, což je nejvyšší částka, jakou mohl být potrestán. Hrozil mu také zákaz činnosti, ale tomu se nakonec vyhnul.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Limberský bude vysvětlovat své chování disciplinární komisi příští týden

David Limberský bude vysvětlovat své chování disciplinární komisi příští týden | Foto: FC Viktoria Plzeň

Urážlivé pokřiky sparťanského publika směrem k plzeňskému obránci Davidu Limberskému, to není při fotbalových zápasech těchto dvou týmů žádná novinka. Ale při tom posledním před jedenácti dny, kdy Viktoria na Letné zvítězila 3:0, Limberský fanouškům pražského týmu odpověděl vulgárním gestem.

Fotbalista mistrovské Viktorie se v duelu 26. kola se Spartou provinil konkrétně tím, že podporovatelům domácího týmu ukázal dva vztyčené prostředníky.

Sparta překvapila mladou sestavou, hráče v rudém neznal ani jejich vlastní trenér

Číst článek

Pro Limberského se nejedná o první pokutu v probíhajícím ročníku, když byl na jeho začátku svým klubem finančně potrestán za autonehodu, kterou způsobil pod vlivem alkoholu.

Kromě 50tisícové pokuty si Limberský bude muset svůj prohřešek i odpracovat, a to tím, že povede tři tréninkové jednotky mladých fotbalistů.

Jan Kaliba, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme