V Praze vystoupí legendární kapela AC/DC se zaskakujícím zpěvákem Axlem Rosem

V pražských Letňanech dnes večer zahraje legendární australská kapela AC/DC. Koncert byl původně beznadějně vyprodaný, nakonec si ale pár lístků zbývá. Některé z fanoušků totiž odradilo, že kvůli jeho problémům se sluchem nevystoupí zpěvák Briana Johnsona. Minimálně na zbytek turné ho nahradí kontroverzní frontman Guns N‘ Roses Axl Rose.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Koncert kapely AC/DC ve španělské Seville. Zastupující zpěvák Axl Rose sedí vlevo na fotografii

Koncert kapely AC/DC ve španělské Seville. Zastupující zpěvák Axl Rose sedí vlevo na fotografii | Zdroj: Reuters

Už první koncert evropské části tour Rock or Bust v Lisabonu ukázal, že Axl Rose umlčel nedůvěřivé fanoušky australské kapely.

Přehrát

00:00 / 00:00

V Letňanech vystoupení legendární kapela AC/DC. Místo Briana Johnson ale zaskočí zpěvák Axl Rose. Téma Vojtěcha Kovala

Zdá se, že zpěvák Guns N‘ Roses odložil i své arogantní chování, které mu v minulých letech nedělalo mezi fanoušky moc dobrou reputaci. V Lisabonu se s nimi po jedné ze zkoušek ochotně fotil.

Časopis Rolling Stone po lisabonském koncertu napsal, že pokud Rose zůstane pod kontrolou a kapelu AC/DC už nepostihne další rána, může být nové spojení těchto dvou hudebních veličin jedním z hitů tohoto léta. Zvlášť když si Axl Rose doléčí zlomenou nohu a nebude muset při vystoupení sedět na pojízdném trůnu.

AC/DC i s Axlem Rosem vystoupí v Letňanech od 20 hodin.

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme