Je to veselé a mladistvé, snad to svět přijme, říká o olympiské kolekci Dana Zátopková

Své kloboučky, trička, bundy a další oblečení pro olympijské hry v Riu představili čeští sportovci dost netradičně. Na eskalátorech obchodního střediska v centru Prahy. Kromě modelů a modelek si novou kolekci vyzkoušeli i plavec Jan Micka a chodkyně Anežka Drahotová. Příležitost přijít se podívat na sportovce oděné v nové kolekci si nenechalo ujít spoustu fanoušků.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští sportovci na představení nové kolekce pro olympiádu v Riu de Janeiru

Čeští sportovci na představení nové kolekce pro olympiádu v Riu de Janeiru | Zdroj: ČTK

„Bylo to super. Bylo fajn vidět takhle sportovce. Nová kolekce ja opravdu krásna, taková barevná. Jsou tam barvy české i brazilské. Byl to zkrátka zážitek,“ vyjádřil se jeden z návštěvníků „přehlídky“.

„Bylo to pro lidi a fanoušky a doufám, že se jim to líbilo. Zajímavé to bylo, ale nevím, jestli se pro to hodím. Všichni tancovali, ale nám řekli, abychom jen stáli. Tak jsem si pak říkala, jestli jsem neměla předvést něco víc,“ usmívala se Anežka Drahotová.

Přehrát

00:00 / 00:00

Z nové kolekce českého olympijského týmu má radost i Dana Zátopková

Ano, modelové a modelky se na rozdíl od Anežky Drahotové vyřádili víc, a to i s pádly, raketami, míči a dalším sportovním náčiním.

Při cestách po eskalátorech nahoru a dolů na sobě vystřídali všechny kousky z olympijské kolekce - i různobarevné kloboučky, strakaté košile nebo nepromokavé bundy. To vše s postavičkou Emila Zátopka, kterou sám slavný atlet kreslil ke svým podpisům.

„Myslím, že to není špatný nápad. Jsem zvědavá, jak to přijme svět. Ale mně se to líbí. Je to veselé, mladistvé a líbivé. Sama bych si to klidně oblékla,“ měla při představení kolekce radost Dana Zátopková.

Tak ať se olympijské oblečení líbí nejen třiadevadesátileté dámě Daně Zátopkové a ať v něm čeští sportovci převezmou v Riu co nejvíc medailí.

Jan Suchan, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme