Dvojice plánovala svatbu, po střelbě v Orlandu bude mít společný pohřeb

Juan Ramon Guerrero a jeho přítel Christopher Leinonen byli partnery přes dva roky, nějakou dobu spolu žili a plánovali svatbu. Životy obou však ukončil v neděli střelec v orlandském gay klubu. Jejich rodiny se je teď chystají společně pohřbít.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dvojice s duhovou vlajkou symbolizující gay pride

Dvojice s duhovou vlajkou symbolizující gay pride | Zdroj: Reuters

„Můj syn by si to tak přál a je mi jedno, jestli se to někomu nelíbí,“ řekl americkému časopisu Time Guerrerův otec.

Dvaadvacetiletý Guerrero a jeho o deset let starší přítel spolu žili skoro dva roky. Guerrero právě dokončoval první ročník vysoké školy, v budoucnu se chtěl stát finančním poradcem. Za několik dní měl oslavit narozeniny.

Podle Guerrerovy sestry byli s Leinonenem spřízněné duše. „Byli tak zamilovaní. V jistém smyslu je hezké, že umřeli společně,“ popsala časopisu Time.

VIDEO: Dívka natočila začátek střelby v Orlandu, útok sama nepřežila

Číst článek

Guerrero byl jednou z prvních obětí, které vynesla záchranka na nosítkách ven z klubu. Po těle Christophera Leinonena se dlouho pátralo. Jeho matka Christine promluvila o úzkosti rodin čekajících na zprávu o stavu svých blízkých promluvila v dojemném rozhovoru pro televizní stanici ABC.

Jako jedna z obětí masakru byl Leinonen potvrzen až v pondělí odpoledne. Společný pohřeb dvojice měl být podle serveru Slate nápad právě Christine Leinonenové.

Kristina Roháčková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme