Festival Colours of Ostrava letos uzavřou britští Underworld

Festival Colours of Ostrava končí. Stejně jako každý rok, tak i tentokrát celý program uzavře na hlavní scéně jedna z největších hvězd. Letos organizátoři zvolili legendu britské taneční scény, duo Underworld.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Underworld

Underworld | Foto: Perou

Jejich skladba Born Slippy zlidověla po celém světě díky filmu Trainspotting. I když už Underworld nepatří k nejzářivějším hvězdám současné hudební scény, rozhodně patří k největším jmenům letošního festivalu.

Většina návštěvníků tradičně zůstává na festivalu až do nedělního večera. Závěrečný koncert tak patří k těm vůbec nejnavštěvovanějším.

Poslední festivalový den ale návštěvníkům přinese i jiné hvězdy. Na neděli totiž organizátoři zařadili třeba písničkáře Passenger nebo britské The Vaccines.

Přehrát

00:00 / 00:00

O závěr letošních Colours of Ostrava se postarají britší Underworld.

Sotva z areálu ale dozní poslední hudební tóny, začnou technici s jeho rozebíráním. Pódia, stánky a další zázemí musí totiž z Dolních Vítkovic zmizet do několika dní. Jejich stavba přitom technikům zabrala téměř dva týdny.

Kateřina Daňková, Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme