Mladoboleslavští hráči se chtěli v Evropě ukázat. Vyřazení před odchodem z klubu lituje i kouč Jarolím

Mladoboleslavští fotbalisté ve třetím předkole Evropské ligy nesmazali dvougólovou ztrátu z makedonského Tetova a v domácí odvetě vyhráli jen 1:0. Přišli tak o možnost představit se v pohárové Evropě, což mrzí nejen hráče, ale i kouče Karla Jarolíma.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladá Boleslav v Evropské lize končí

Mladá Boleslav v Evropské lize končí | Zdroj: ČTK

Mladoboleslavští fotbalisté si ještě v útrobách svého stadionu museli vyslechnout oslavné pokřiky makedonského týmu. Do řeči jim příliš nebylo.

S jedním vstřeleným gólem, navíc až v 82. minutě, ale nemohli pomýšlet na postup. Věděl to i jeho autor Lukáš Magera.

Přehrát

00:00 / 00:00

Mladoboleslavští si krátce po vyřazení z Evropské ligy vyslechli oslavný pokřik makedonského Tetova

„Myslel jsem si, že ještě stihneme dát druhou branku, ale pak to byla taková křeč, že už jsme se tam moc nedostali,“ hodnotil Magera.

Makedonci nebyli soupeřem, přes kterého by český tým neměl přejít. Vsadili ovšem na zdržovací taktiku a častým poleháváním na trávníku se snažili otupit tlak domácích.

Boleslavské vyřazení v pohárové Evropě mrzí hned z několika důvodů. „Jsou v tom peníze a touha Boleslavi a mladších hráčů ukázat se. Je to škoda. Máme každý rok kvalitní mužstvo a zasloužíme si hrát poháry, ne vypadnout hned na začátku,“ neopomněl zdůraznit Magera.

Ještě větší zklamání zažíval trenér Karel Jarolím. Na konci srpna chtěl svému nástupci po odchodu k národnímu týmu předat mladoboleslavský celek ještě v pohárové Evropě. Přání se mu však nesplnilo.

„Je to zklamání. Chtěli jsme jít dál a myslím, že bylo v našich silách i po tom prvním výsledku, aniž bych soupeře podceňoval, zvládnout utkání v domácím prostředí líp,“ mrzelo Jarolíma.

Pavel Petr, Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme