Štěpánek a Rosol na US Open prohráli, Plíšková postoupila

Českým tenistkám se zatím daří v New Yorku nad očekávání, z úterního programu postoupily do druhého kola dvouher US Open Lucie Šafářová, Denisa Allertová i Kateřina Siniaková. Úspěšný vstup do grandslamového turnaje má i Karolína Plíšková. Naopak ve dvouhře skončili Radek Štěpánek a Lukáš Rosol.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Karolína Plíšková na US Open si v prvním kole hladce poradila s Američankou Keninovou 6:4 a 6:3

Tenistka Karolína Plíšková na US Open si v prvním kole hladce poradila s Američankou Keninovou 6:4 a 6:3 | Zdroj: Reuters

Tenistka Karolína Plíšková na grandslamovém turnaji hraje poprvé v kariéře jako česká jednička, a v prvním kole si hladce poradila s Američankou ruského původu Sofií Keninovou a zvítězila 6:4 a 6:3. Českému rozhlasu Plíšková řekla, že byla se svým úvodním výkonem celkem spokojená.

„Spokojená jsem docela i s hrou. Hrála jsem, co jsem nějak potřebovala na to, abych vyhrála. Bylo tam pár dobrých lepších gamů, pár s více chybami. Ale jsem spokojená, nebyla jsem ani nervózní, takový zápas v klidu,“ zhodnotila.

Naopak tenista Radek Štěpánek nestačil v prvním kole US Open na turnajovou třicítkou Gillese Simona z Francie. Francouz nad českým tenistou vyhrál 3:0 na sety. Porážku utrpěl i další český zástupce Lukáš Rosol, který podlehl druhému nasazenému olympijskému vítězi Andymu Murraymu z Velké Británie 0:3 na sety.

Dnes začnou hrát tenisté o účast ve třetím kole, týká se to i Petry Kvitové, Jiřího Veselého a Jana Šátrala.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme