Ve Spartě se sejdou dva Kadlecové. Hlavně, aby nám to klapalo, přeje si Michal Kadlec

Ve fotbalové Spartě se letos v létě rozhodli, že pokud přivedou posilu, měla by se pokud možno jmenovat Kadlec. Útočník Václav je už druhým tohoto příjmení, kdo na Letnou v poslední době přichází a se svým jmenovcem, obráncem Michalem, se tak v krátké době sejde ve druhém kolektivu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Kadlec na tréninku fotbalové reprezentace před zápasem s Arménií

Michal Kadlec na tréninku fotbalové reprezentace před zápasem s Arménií | Zdroj: ČTK

Ve středu v utkání s Arménií se v reprezentačním dresu na hřišti minuli, protože každý odehrál jiný poločas.

Mrzet je to ale nemusí – na trávníku se teď totiž budou v rudých barvách pravděpodobně potkávat často. Oba zažívají při návratu podobný model s tím rozdílem, že Michal Kadlec se na rozdíl od Václava dokázal svého času prosadit v Německu a teď se vrátil už bez dalších ambicí na zahraniční angažmá.

Přehrát

00:00 / 00:00

Situace se celkově trošku vyčistila. Po Euru bylo trošku dusno, říká reprezentační obránce Michal Kadlec

„Nejsme v žádném rodinném příslušenství. Je to pěkné, akorát jen budeme mít na dresu Kadlec M. a Kadlec V., ale to neřeším. Myslím, že nám pomůže v ofenzivě. Hlavně, aby to klapalo,“ přeje si sparťanský obránce.

Michal Kadlec má vůbec tento týden skoro problém, aby stíhal sledovat, kdo všechno se do Sparty ze zahraničí vrátil. S Václavem Kadlecem teď zřejmě bude bojovat na dvou frontách. A pořád není vyloučeno, že se i s Tomášem Rosickým bude potkávat jak na klubové úrovni, tak na té reprezentační.

„U něj to není o otázce kvality, ta je jednoznačná, tam je to o tom, aby byl fit. To pro něj bude důležité. Myslím, že mu prostředí Sparty i Česka prospěje. Doufejme, že mu zdraví vydrží, aby mohl odehrát co nejvíce zápasů,“ věří Michal Kadlec, který je na tomto reprezentačním srazu nejzkušenějším hráčem.

Sparta oznámila další comeback. Návrat Václava Kadlece ji stál rekordní peníze

Číst článek

Kdo ale ví, jak by to vypadalo, kdyby u týmu zůstal kouč Pavel Vrba. Po Euru, na kterém Michal Kadlec nedostal šanci, si na to obránce postěžoval na sociálních sítích. Pod Karlem Jarolímem má ale chuť pokračovat za Česko.

„Situace se celkově trošku vyčistila. Po Euru bylo trošku dusno, ale teď je to uvolněnější. Doufejme, že to bude pokračovat tak, jak to začalo,“ věří po vítězné premiéře Karla Jarolíma obránce Michal Kadlec.

Jan Kaliba, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme